Незалежний форум МНС України Суббота, 20.04.2024, 13:41
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Новини оптимізації структури МНС України » Новини оптимізації структури МНС України » Про припинення юридичної особи шляхом приєднання
Про припинення юридичної особи шляхом приєднання
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:47 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
Наказ МНС України № 718 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 717 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 716 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 715 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 714 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 713 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 712 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 711 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 710 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 709 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 708 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 707 від 11.07.2011 "Про припинення юридичної особи шляхом приєднання"
Наказ МНС України № 706 від 11.07.2011 "Про оптимізацію управління рятувальними силами МНС України"
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:49 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
МІНІСТЕРСТВО НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ УКРАЇНИ
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 718
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Морський координаційний аварійно-рятувальний центр у м. Керчі МНС України (98300, Автономна Республіка Крим, м. Керч, Адміралтейській проїзд, 15) (далі – Керченській МКАРЦ), код ЄДРПОУ 33868002, реорганізувавши шляхом приєднання до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління МНС України в Автономній Республіці Крим (далі – АРЗ СП), код ЄДРПОУ 25575457.
2. Визнати АРЗ СП правонаступником усього майна, прав та обов’язків Керченського МКАРЦ.
3. Призначити головою комісії з припинення Керченського МКАРЦ першого заступника начальника Головного управління МНС України в Автономній Республіці Крим Шахова Сергія Миколайовича та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Керченського МКАРЦ Шахову С.М.:
2
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Керченського МКАРЦ повідомити відповідних державних реєстраторів про рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Керченського МКАРЦ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Керченського МКАРЦ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Керченського МКАРЦ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Керченського МКАРЦ.
4.6. Після завершення припинення Керченського МКАРЦ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Керченського МКАРЦ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Начальнику Керченського МКАРЦ Макарову Р.О. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Керченського МКАРЦ Шахову С.М. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Головного управління МНС України в Автономній Республіці Крим Недобіткову О.А.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату АРЗ СП з урахуванням збільшення штатної чисельності на 39 одиниць для створення у структурі
3
загону спеціальних водолазно-рятувальних підрозділів, а також статут АРЗ СП у новій редакції.
6.2. Забезпечити виконання АРЗ СП угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Керченським МКАРЦ, згідно з чинним законодавством.
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Головному управлінню МНС України в Автономній Республіці Крим, які передбачалися Керченському МКАРЦ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Керченського МКАРЦ провести заходи щодо вивільнення з посади начальника Керченського МКАРЦ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Керченського МКАРЦ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Керченського МКАРЦ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Керченського МКАРЦ, що припиняються, Головному управлінню МНС України в Автономній Республіці Крим.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:50 | Сообщение # 3
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 717
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Річковий координаційний аварійно-рятувальний центр у м. Івано-Франківську МНС України (м. Івано-Франківськ, вул. І. Франка, 6) (далі – Івано-Франківській РКАРЦ), код ЄДРПОУ 34843963, реорганізувавши шляхом приєднання до Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС України в Івано-Франківській області (далі – АРЗ СП), код ЄДРПОУ 08588725.
2. Визнати АРЗ СП правонаступником усього майна, прав та обов’язків Івано-Франківського РКАРЦ.
3. Призначити головою комісії з припинення Івано-Франківського РКАРЦ начальника Управління МНС України в Івано-Франківській області Чернецького Володимира Володимировича, ідентифікаційний код 2680411737, та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Івано-Франківського РКАРЦ Чернецькому В.В.:
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Івано-Франківського РКАРЦ повідомити відповідних державних реєстраторів про рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні
для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Івано-Франківського РКАРЦ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Івано-Франківського РКАРЦ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Івано-Франківського РКАРЦ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Івано-Франківського РКАРЦ.
4.6. Після завершення припинення Івано-Франківського РКАРЦ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Івано-Франківського РКАРЦ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Начальнику Івано-Франківського РКАРЦ Гальку М.М. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Івано-Франківського РКАРЦ Чернецькому В.В. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Управління МНС України в Івано-Франківській області Чернецькому В.В.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату АРЗ СП з урахуванням збільшення штатної чисельності на 26 одиниць для створення у структурі загону спеціальних водолазно-рятувальних підрозділів, а також статут АРЗ СП у новій редакції. Вказані документи опрацювати з урахуванням приєднання до АРЗ СП штатної чисельності Івано-Франківського РКАРЦ (26 одиниць) та передачі його підрозділів, що розташовані у Закарпатській області (12 одиниць) до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС України в Закарпатській області.
6.2. Забезпечити виконання АРЗ СП угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Івано-Франківським РКАРЦ, згідно з чинним законодавством.
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Управлінню МНС України в Івано-Франківській області, які передбачалися Івано-Франківському РКАРЦ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Івано-Франківського РКАРЦ провести заходи щодо вивільнення з посади начальника Івано-Франківського РКАРЦ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Івано-Франківського РКАРЦ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Івано-Франківського РКАРЦ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Івано-Франківського РКАРЦ, що припиняються, Управлінню МНС України в Івано-Франківській області.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:51 | Сообщение # 4
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
МІНІСТЕРСТВО НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ УКРАЇНИ
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 716
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Івано-Франківський гірський пошуково-рятувальний загін МНС України (м. Івано-Франківськ, вул. І. Франка, 6) (далі – Івано-Франківський ГПРЗ), код ЄДРПОУ 33860181, реорганізувавши шляхом приєднання до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС України в Івано-Франківській області (далі – АРЗ СП), код ЄДРПОУ 08588725.
2. Визнати АРЗ СП правонаступником усього майна, прав та обов’язків Івано-Франківського ГПРЗ.
3. Призначити головою комісії з припинення Івано-Франківського ГПРЗ начальника Управління МНС України в Івано-Франківській області Чернецького Володимира Володимировича та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Івано-Франківського ГПРЗ Чернецькому В.В.:
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Івано-Франківського ГПРЗ повідомити відповідних державних реєстраторів про рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для
2
внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Івано-Франківського ГПРЗ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Івано-Франківського ГПРЗ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Івано-Франківського ГПРЗ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Івано-Франківського ГПРЗ.
4.6. Після завершення припинення Івано-Франківського ГПРЗ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Івано-Франківського ГПРЗ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Командиру Івано-Франківського ГПРЗ Ковтуну О.Я. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Івано-Франківського ГПРЗ Чернецькому В.В. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Управління МНС України в Івано-Франківській області Чернецькому В.В.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату АРЗ СП з урахуванням збільшення штатної чисельності на 74 одиниці для створення у структурі загону спеціальних гірських пошуково-рятувальних підрозділів, а також статут АРЗ СП у новій редакції. Вказані документи опрацювати з урахуванням приєднання до АРЗ СП штатної чисельності Івано-Франківського ГПРЗ (74 одиниці) та передачі його підрозділу, що розташований у Чернівецькій області (6 одиниць) до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС України в Чернівецької області.
3
6.2. Забезпечити виконання АРЗ СП угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Івано-Франківським ГПРЗ, згідно з чинним законодавством.
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Управлінню МНС України в Івано-Франківській області, які передбачалися Івано-Франківському ГПРЗ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Івано-Франківського ГПРЗ провести заходи щодо вивільнення з посади командира Івано-Франківського ГПРЗ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Івано-Франківського ГПРЗ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Івано-Франківського ГПРЗ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Івано-Франківського ГПРЗ, що припиняються, Управлінню МНС України в Івано-Франківській області.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:52 | Сообщение # 5
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
МІНІСТЕРСТВО НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ УКРАЇНИ
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 715
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Львівський гірський пошуково-рятувальний загін МНС України (79005, м. Львів, вул. Залізнична, 16) (далі – Львівській ГПРЗ), код ЄДРПОУ 34028998, реорганізувавши шляхом приєднання до Загону технічної служби Головного управління МНС України в Львівській області (далі – ЗТС), код ЄДРПОУ 08588837.
2. Визнати ЗТС правонаступником усього майна, прав та обов’язків Львівського ГПРЗ.
3. Призначити головою комісії з припинення Львівського ГПРЗ першого заступника начальника Головного управління МНС України в Львівській області Дідуха Івана Михайловича та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Львівського ГПРЗ Дідуху І.М.:
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Львівського ГПРЗ повідомити відповідних державних реєстраторів про рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для внесення
2
до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Львівського ГПРЗ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Львівського ГПРЗ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Львівського ГПРЗ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Львівського ГПРЗ.
4.6. Після завершення припинення Львівського ГПРЗ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Львівського ГПРЗ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Командиру Львівського ГПРЗ Яворівському М.В. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Львівського ГПРЗ Дідуху І.М. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Головного управління МНС України в Львівській області Дмитровському С.Д.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату ЗТС з урахуванням збільшення штатної чисельності на 54 одиниці для створення у структурі загону спеціальних гірських пошуково-рятувальних підрозділів, а також статут ЗТС у новій редакції. Вказані документи опрацювати з урахуванням приєднання до ЗТС штатної чисельності Львівського ГПРЗ (54 одиниці) та передачі його підрозділу, що розташований у Тернопільській області (4 одиниці) до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС України в Тернопільській області.
3
6.2. Забезпечити виконання ЗТС угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Львівським ГПРЗ, згідно з чинним законодавством.
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Головному управлінню МНС України в Львівській області, які передбачалися Львівському ГПРЗ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Львівського ГПРЗ провести заходи щодо вивільнення з посади командира Львівського ГПРЗ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Львівського ГПРЗ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Львівського ГПРЗ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Львівського ГПРЗ, що припиняються, Головному управлінню МНС України в Львівській області.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:52 | Сообщение # 6
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 714
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Річковий координаційний аварійно-рятувальний центр у м. Вінниці МНС України (21010, м. Вінниця, вул. Івана Богуна, 88А) (далі – Вінницькій РКАРЦ), код ЄДРПОУ 33966269, реорганізувавши шляхом приєднання до Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС України в Вінницькій області (далі – АРЗ СП), код ЄДРПОУ 35346311.
2. Визнати АРЗ СП правонаступником усього майна, прав та обов’язків Вінницького РКАРЦ.
3. Призначити головою комісії з припинення Вінницького РКАРЦ першого заступника начальника Управління МНС України в Вінницькій області Андрущенка Олега Олександровича, ідентифікаційний код 2072804619, та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Вінницького РКАРЦ Андрущенку О.А.:
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Вінницького РКАРЦ повідомити відповідних державних реєстраторів про рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
2
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Вінницького РКАРЦ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Вінницького РКАРЦ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Вінницького РКАРЦ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Вінницького РКАРЦ.
4.6. Після завершення припинення Вінницького РКАРЦ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Вінницького РКАРЦ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Начальнику Вінницького РКАРЦ Мельницькому В.І. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Вінницького РКАРЦ Андрущенку О.А. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Управління МНС України в Вінницькій області Шевчуку Р.Б.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату АРЗ СП з урахуванням збільшення штатної чисельності на 29 одиниць для створення у структурі загону спеціальних водолазно-рятувальних підрозділів, а також статут АРЗ СП у новій редакції. Вказані документи опрацювати з урахуванням приєднання до АРЗ СП штатної чисельності Вінницького РКАРЦ (29 одиниць) та передачі його підрозділу, що розташований у Кіровоградській області (8 одиниць) до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС України в Кіровоградській області.
6.2. Забезпечити виконання АРЗ СП угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Вінницьким РКАРЦ, згідно з чинним законодавством.
3
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Управлінню МНС України в Вінницькій області, які передбачалися Вінницькому РКАРЦ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Вінницького РКАРЦ провести заходи щодо вивільнення з посади начальника Вінницького РКАРЦ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Вінницького РКАРЦ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Вінницького РКАРЦ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Вінницького РКАРЦ, що припиняються, Управлінню МНС України в Вінницькій області.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:53 | Сообщение # 7
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 713
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Морський координаційний аварійно-рятувальний центр у м. Одесі МНС України (м. Одеса, вул. Рішельєвська, 15) (далі – Одеській МКАРЦ), код ЄДРПОУ 34024768, реорганізувавши шляхом приєднання до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління МНС України в Одеській області (далі – АРЗ СП), код ЄДРПОУ 35303860.
2. Визнати АРЗ СП правонаступником усього майна, прав та обов’язків Одеського МКАРЦ.
3. Призначити головою комісії з припинення Одеського МКАРЦ заступника начальника Головного управління МНС України в Одеській області з питань оперативного реагування та цивільного захисту Васильченка Анатолія Юрійовича, ідентифікаційний код 2221820717, та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Одеського МКАРЦ Васильченку А.Ю. :
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Одеського МКАРЦ повідомити відповідних державних реєстраторів про
2
рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Одеського МКАРЦ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Одеського МКАРЦ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Одеського МКАРЦ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Одеського МКАРЦ.
4.6. Після завершення припинення Одеського МКАРЦ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Одеського МКАРЦ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Начальнику Одеського МКАРЦ Степанову Ю.М. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Одеського МКАРЦ Васильченку А.Ю. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Головного управління МНС України в Одеській області Боделану В.Р.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату АРЗ СП з урахуванням збільшення штатної чисельності на 54 одиниці для створення у структурі загону спеціальних водолазно-рятувальних підрозділів, а також статут АРЗ СП у новій редакції.
6.2. Забезпечити виконання АРЗ СП угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Одеським МКАРЦ, згідно з чинним законодавством.
3
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Головному управлінню МНС України в Одеській області, які передбачалися Одеському МКАРЦ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Одеського МКАРЦ провести заходи щодо вивільнення з посади начальника Одеського МКАРЦ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Одеського МКАРЦ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Одеського МКАРЦ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Одеського МКАРЦ, що припиняються, Головному управлінню МНС України в Одеській області.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:53 | Сообщение # 8
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 712
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Річковий координаційний аварійно-рятувальний центр у м. Києві МНС України (01032, м. Київ, вул. Вокзальна, 7) (далі – Київській РКАРЦ), код ЄДРПОУ 34002220, реорганізувавши шляхом приєднання до спеціалізованого аварійно-рятувального загону Головного управління МНС України в м. Києві (далі – САРЗ), код ЄДРПОУ 23312417.
2. Визнати САРЗ правонаступником усього майна, прав та обов’язків Київського РКАРЦ.
3. Призначити головою комісії з припинення Київського РКАРЦ заступника начальника головного управління з питань організаційної роботи та фінансово-господарської діяльності ГУ МНС України в м. Києві Стороженка Юрія Олександровича, ідентифікаційний код 2625511417, та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Київського РКАРЦ Стороженку Ю.О.:
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Київського РКАРЦ повідомити відповідних державних реєстраторів про
2
рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Київського РКАРЦ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Київського РКАРЦ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Київського РКАРЦ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Київського РКАРЦ.
4.6. Після завершення припинення Київського РКАРЦ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Київського РКАРЦ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Начальнику Київського РКАРЦ Соловйову Є.В. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Київського РКАРЦ Стороженку Ю.О. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Головного управління МНС України в м. Києві Тополову О.С.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату САРЗ з урахуванням збільшення штатної чисельності на 48 одиниць для створення у структурі загону спеціальних водолазно-рятувальних підрозділів, а також статут САРЗ у новій редакції.
6.2. Забезпечити виконання САРЗ угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Київським РКАРЦ, згідно з чинним законодавством.
3
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Головному управлінню МНС України в м. Києві, які передбачалися Київському РКАРЦ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Київського РКАРЦ провести заходи щодо вивільнення з посади начальника Київського РКАРЦ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Київського РКАРЦ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Київського РКАРЦ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Київського РКАРЦ, що припиняються, Головному управлінню МНС України в м. Києві.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:54 | Сообщение # 9
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 711
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Закарпатський гірський пошуково-рятувальний загін МНС України (88000, м. Ужгород, вул. Верещагіна, 18) (далі – Закарпатській ГПРЗ), код ЄДРПОУ 34888255, реорганізувавши шляхом приєднання до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС України в Закарпатській області (далі – АРЗ СП), код ЄДРПОУ 08588688.
2. Визнати АРЗ СП правонаступником усього майна, прав та обов’язків Закарпатського ГПРЗ.
3. Призначити головою комісії з припинення Закарпатського ГПРЗ першого заступника начальника Управління МНС України в Закарпатській області Фока Ореста Любомировича, ідентифікаційний код 2276123652, та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Закарпатського ГПРЗ Фоку О.Л.:
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Закарпатського ГПРЗ повідомити відповідних державних реєстраторів про рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для
2
внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Закарпатського ГПРЗ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Закарпатського ГПРЗ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Закарпатського ГПРЗ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Закарпатського ГПРЗ.
4.6. Після завершення припинення Закарпатського ГПРЗ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Закарпатського ГПРЗ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Командиру Закарпатського ГПРЗ Опаленику В.І. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Закарпатського ГПРЗ Фоку О.Л. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Управління МНС України в Закарпатській області Щербею М.В.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату АРЗ СП з урахуванням збільшення штатної чисельності на 77 одиниць для створення у структурі загону спеціальних гірських пошуково-рятувальних підрозділів, а також статут АРЗ СП у новій редакції.
6.2. Забезпечити виконання АРЗ СП угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Закарпатського ГПРЗ, згідно з чинним законодавством.
3
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Управлінню МНС України в Закарпатській області, які передбачалися Закарпатському ГПРЗ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Закарпатського ГПРЗ провести заходи щодо вивільнення з посади командира Закарпатського ГПРЗ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Закарпатського ГПРЗ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Закарпатського ГПРЗ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Закарпатського ГПРЗ, що припиняються, Управлінню МНС України в Закарпатській області.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:55 | Сообщение # 10
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 710
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Кримській гірський пошуково-рятувальний загін МНС України (95038, м. Сімферополь, Київській район, вул. Кечкеметська, 103) (далі – Кримській ГПРЗ), код ЄДРПОУ 33918786, реорганізувавши шляхом приєднання до Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління МНС України в Автономній Республіці Крим (далі – АРЗ СП), код ЄДРПОУ 25575457.
2. Визнати АРЗ СП правонаступником усього майна, прав та обов’язків Кримського ГПРЗ.
3. Призначити головою комісії з припинення Кримського ГПРЗ першого заступника начальника Головного управління МНС України в Автономній Республіці Крим Шахова Сергія Миколайовича та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Кримського ГПРЗ Шахову С.М.:
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Кримського ГПРЗ повідомити відповідних державних реєстраторів про рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для внесення
2
до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Кримського ГПРЗ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Кримського ГПРЗ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Кримського ГПРЗ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Кримського ГПРЗ.
4.6. Після завершення припинення Кримського ГПРЗ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Кримського ГПРЗ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Командиру Кримського ГПРЗ Ігнатенку М.І. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Кримського ГПРЗ Шахову С.М. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Головного управління МНС України в Автономній Республіці Крим Недобіткову О.А.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату АРЗ СП з урахуванням збільшення штатної чисельності на 52 одиниці для створення у структурі загону спеціальних гірських пошуково-рятувальних підрозділів, а також статут АРЗ СП у новій редакції. Вказані документи опрацювати з урахуванням приєднання до АРЗ СП штатної чисельності Кримського ГПРЗ (52 одиниці) та передачі його підрозділу, що розташований у м. Севастополі (10 одиниць) до аварійно-рятувальної частини спеціального призначення Управління МНС України в м. Севастополі.
3
6.2. Забезпечити виконання АРЗ СП угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Кримським ГПРЗ, згідно з чинним законодавством.
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Головному управлінню МНС України в Автономній Республіці Крим, які передбачалися Кримському ГПРЗ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Кримського ГПРЗ провести заходи щодо вивільнення з посади командира Кримського ГПРЗ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Кримського ГПРЗ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Кримського ГПРЗ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Кримського ГПРЗ, що припиняються, Головному управлінню МНС України в Автономній Республіці Крим.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:55 | Сообщение # 11
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 709
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Річковий координаційний аварійно-рятувальний центр у Волинській області МНС України (Волинська область м. Луцьк, вул. Чернишевського, 114а) (далі – Волинський РКАРЦ), код ЄДРПОУ 37669357, реорганізувавши шляхом приєднання до Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС України в Волинській області (далі – АРЗ СП), код ЄДРПОУ 08588576.
2. Визнати АРЗ СП правонаступником усього майна, прав та обов’язків Волинського РКАРЦ.
3. Призначити головою комісії з припинення Волинського РКАРЦ заступника начальника Управління МНС України в Волинській області Горшкова Віталія Петровича та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Волинського РКАРЦ Горшкову В.П.:
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Волинського РКАРЦ повідомити відповідних державних реєстраторів про рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для
2
внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Волинського РКАРЦ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Волинського РКАРЦ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Волинського РКАРЦ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Волинського РКАРЦ.
4.6. Після завершення припинення Волинського РКАРЦ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Волинського РКАРЦ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Начальнику Волинського РКАРЦ Малію А.М. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Волинського РКАРЦ Горшкову В.П. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Управління МНС України в Волинській області Грушовінчуку В.В.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату АРЗ СП з урахуванням збільшення штатної чисельності на 36 одиниць для створення у структурі загону спеціальних водолазно-рятувальних підрозділів, а також статут АРЗ СП у новій редакції.
6.2. Забезпечити виконання АРЗ СП угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Волинським РКАРЦ, згідно з чинним законодавством.
3
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Управлінню МНС України в Вінницькій області, які передбачалися Волинському РКАРЦ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Волинського РКАРЦ провести заходи щодо вивільнення з посади начальника Волинського РКАРЦ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Волинського РКАРЦ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Волинського РКАРЦ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Волинського РКАРЦ, що припиняються, Управлінню МНС України в Волинській області.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:56 | Сообщение # 12
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 708
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Морський координаційний аварійно-рятувальний центр у м. Севастополі МНС України (99038, м. Севастополь, вул. Колобова, 22) (далі – Севастопольській МКАРЦ), код ЄДРПОУ 33965731, реорганізувавши шляхом приєднання до аварійно-рятувальної частини спеціального призначення Управління МНС України в м. Севастополі (далі – АРЧ СП), код ЄДРПОУ 08683257.
2. Визнати АРЧ СП правонаступником усього майна, прав та обов’язків Севастопольського МКАРЦ.
3. Призначити головою комісії з припинення Севастопольського МКАРЦ першого заступника начальника управління МНС України в м. Севастополі Супруна Олександра Миколайовича, ідентифікаційний код 2409610236, та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Севастопольського МКАРЦ Супруну О.М. :
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Севастопольського МКАРЦ повідомити відповідних державних реєстраторів
2
про рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Севастопольського МКАРЦ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Севастопольського МКАРЦ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Севастопольського МКАРЦ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Севастопольського МКАРЦ.
4.6. Після завершення припинення Севастопольського МКАРЦ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Севастопольського МКАРЦ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Начальнику Севастопольського МКАРЦ Кудрявцеву В.М. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Севастопольського МКАРЦ Супруну О.М. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Управління МНС України в м. Севастополі Сухорученкову Г.М. :
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату АРЧ СП з урахуванням збільшення штатної чисельності на 52 одиниці для створення у структурі частини спеціальних водолазно-рятувальних підрозділів, а також статут АРЧ СП у новій редакції
6.2. Забезпечити виконання АРЧ СП угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Севастопольським МКАРЦ, згідно з чинним законодавством.
3
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Управлінню МНС України в м. Севастополі, які передбачалися Севастопольському МКАРЦ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Севастопольського МКАРЦ провести заходи щодо вивільнення з посади начальника Севастопольського МКАРЦ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Севастопольського МКАРЦ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Севастопольського МКАРЦ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Севастопольського МКАРЦ, що припиняються, Управлінню МНС України в м. Севастополі.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:56 | Сообщение # 13
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 707
Про припинення юридичної
особи шляхом приєднання
Відповідно до вимог Цивільного та Господарського кодексів України, Законів України «Про управління об'єктами державної власності», «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402,
НАКАЗУЮ: 1. Припинити юридичну особу Річковий координаційний аварійно-рятувальний центр у м. Хмельницькому МНС України (Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. Довженка, 14/2) (далі - Хмельницький РКАРЦ), код ЄДРПОУ 34007098, реорганізувавши шляхом приєднання до аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління МНС України в Хмельницькій області (далі – АРЗ СП), код ЄДРПОУ 23312469.
2. Визнати АРЗ СП правонаступником усього майна, прав та обов’язків Хмельницького РКАРЦ.
3. Призначити головою комісії з припинення Хмельницького РКАРЦ заступника начальника Управління МНС України в Хмельницькій області Рогульського Віктора Олександровича, ідентифікаційний код 2120321071, та затвердити персональний склад комісії з припинення згідно з додатком.
4. Голові комісії з припинення Хмельницького РКАРЦ Рогульському В.О.:
4.1. У десятиденний термін після прийняття рішення про припинення Хмельницького РКАРЦ повідомити відповідних державних реєстраторів про
2
рішення щодо припинення юридичної особи; подати документи, необхідні для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів; повідомити про персональний склад комісії з припинення юридичної особи.
4.2. Забезпечити опублікування в друкованих засобах масової інформації, в яких публікуються відомості про державну реєстрацію юридичної особи, що припиняється, повідомлення про припинення діяльності Хмельницького РКАРЦ та про порядок і строк пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог до них, наявних (відомих) кредиторів повідомити персонально у письмовій формі.
4.3. Провести інвентаризацію та оцінити наявне майно Хмельницького РКАРЦ. Після закінчення строку для пред'явлення (заявлення) кредиторами вимог і задоволення чи відхилення цих вимог скласти та подати на затвердження МНС України передавальний акт, який повинен містити положення про правонаступництво щодо всіх зобов'язань Хмельницького РКАРЦ, стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов'язання, які оскаржуються сторонами.
4.4. У встановленому порядку вжити заходів щодо звільнення працівників, посади яких підлягають скороченню.
4.5. Не пізніше трьох робочих днів від дати завершення процедури припинення забезпечити надання відповідному державному реєстратору документів, необхідних для здійснення державної реєстрації припинення Хмельницького РКАРЦ.
4.6. Після завершення припинення Хмельницького РКАРЦ надати до Міністерства документи, що підтверджують його виключення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.
4.7. Здійснити всі інші, передбачені законодавством заходи, пов'язані з припиненням Хмельницького РКАРЦ, шляхом приєднання.
4.8. Щомісяця до 5 числа інформувати Міністерство через Департамент управління рятувальними силами про стан процедури припинення та вжиті заходи.
5. Начальнику Хмельницького РКАРЦ Поліщуку О.О. протягом трьох робочих днів з дня підписання цього наказу передати голові комісії з припинення Хмельницького РКАРЦ Рогульському В.О. оригінали статуту, свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, інші установчі та реєстраційні документи, усі наявні печатки та штампи.
6. Начальнику Управління МНС України в Хмельницькій області Манільчуку А.В.:
6.1. У місячний термін розробити та надати у встановленому порядку на затвердження до МНС України проекти схеми і штату АРЗ СП з урахуванням збільшення штатної чисельності на 36 одиниць для створення у структурі загону спеціальних водолазно-рятувальних підрозділів, а також статут АРЗ СП у новій редакції.
6.2. Забезпечити виконання АРЗ СП угод з обслуговування об’єктів і територій, які було раніше укладено Хмельницьким РКАРЦ, згідно з чинним законодавством.
3
6.3. Подати до Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій пропозиції щодо перерозподілу видатків Управлінню МНС України в Хмельницькій області, які передбачалися Хмельницькому РКАРЦ.
7. Департаменту кадрів та роботи з особовим складом (Ціцак О.В.) після завершення процедури припинення Хмельницького РКАРЦ провести заходи щодо вивільнення з посади начальника Хмельницького РКАРЦ згідно з чинним законодавством.
8. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій (Загрева Б.Ю.):
8.1. Передбачити фінансування заходів з припинення Хмельницького РКАРЦ з урахуванням пропозицій, поданих головою комісії з припинення Хмельницького РКАРЦ.
8.2. Здійснити перерозподіл видатків на утримання Хмельницького РКАРЦ, що припиняються, Управлінню МНС України в Хмельницькій області.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бута В.П.
Міністр
В. Балога
 
AdminДата: Четверг, 14.07.2011, 19:57 | Сообщение # 14
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 15
Репутация: 500
Статус: Offline
НАКАЗ
м. Київ
11.07.2011 № 706
Про оптимізацію управління
рятувальними силами МНС України
Відповідно до Закону України "Про аварійно-рятувальні служби", Положення про Міністерство надзвичайних ситуацій України, затвердженого Указом Президента України від 6 квітня 2011 року № 402, з метою підвищення ефективності виконання покладених на підрозділи Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту завдань і оптимізації управління рятувальними силами
НАКАЗУЮ:
1. Підпорядкувати головним управлінням (управлінням) МНС України в областях, місті Київ воєнізовані гірничорятувальні (аварійно-рятувальні) загони МНС України (далі - Загони):
1.1. ГУ МНС України в Дніпропетровській області – Дніпропетровський воєнізований гірничорятувальний (аварійно-рятувальний) загін МНС України (далі - Дніпропетровський ВГРАРЗ), Криворізький воєнізований гірничорятувальний (аварійно-рятувальний) загін МНС України (далі – Криворізький ВГРАРЗ), Марганецький воєнізований гірничорятувальний (аварійно-рятувальний) загін МНС України (далі - Марганецький ВГРАРЗ).
1.2. ГУ МНС України в Донецькій області – Донецький спеціальний воєнізований аварійно-рятувальний (гірничорятувальний) загін МНС України (далі – Донецький СВАРГРЗ).
2
1.3. ГУ МНС України в м. Київ – Державну організацію "Київський воєнізований гірничорятувальний (аварійно-рятувальний) загін" МНС України (далі - Київський ВГРАРЗ).
1.4. Управлінню МНС України в Івано-Франківській області – Державну організацію "Івано-Франківський спеціальний воєнізований гірничорятувальний (аварійно-рятувальний ) загін" МНС України (далі - Івано-Франківський СВГРАРЗ).
1.5. Управлінню МНС України в Миколаївській області – Миколаївський воєнізований гірничорятувальний (аварійно-рятувальний) загін МНС України (далі - Миколаївський ВГРАРЗ).
1.6. Управлінню МНС України в Кіровоградській області – Олександрійський воєнізований гірничорятувальний (аварійно-рятувальний) загін МНС України. (далі - Олександрійський ВГРАРЗ).
1.7. Управлінню МНС України в Чернівецькій області – Чернівецький спеціальний воєнізований аварійно-рятувальний загін МНС України. (далі - Чернівецький СВАРЗ).
2. Начальникам ГУ (У) МНС України в областях, місті Київ здійснювати управління підпорядкованими Загонами.
3. Встановити, що призначення на посади та звільнення з посад командирів підпорядкованих Загонів здійснюється Міністром за поданням відповідних начальників ГУ (У) МНС України в областях, місті Київ.
4. Командирам Дніпропетровського ВГРЗ, Криворізького ВГРАРЗ, Марганецького ВГРАРЗ, Донецького СВАРГРЗ, Київського ВГРАРЗ, Івано-Франківського СВГРАРЗ, Миколаївського ВГРАРЗ, Олександрійського ВГРАРЗ, Чернівецького СВАРЗ надати у двотижневий термін на затвердження до МНС України через Департамент управління рятувальними силами статути загонів у новій редакції за погодженням з відповідними начальниками ГУ (У) МНС України в областях, місті Київ.
5. Начальникам ГУ (У) МНС України в областях, місті Київ спільно з командирами підпорядкованих Загонів після затвердження статутів в установленому законодавством порядку забезпечити державну реєстрацію установчих документів та у двотижневий термін доповісти письмово про вжиті заходи до МНС України через Департамент управління рятувальними силами.
6. Департаменту фінансового забезпечення та інвестицій передбачити у проекті бюджету МНС України на 2012 рік видатки для відповідних головних управлінь (управлінь) МНС України на утримання воєнізованих
3
гірничорятувальних (аварійно-рятувальних) загонів МНС України з урахуванням змін, визначених цим наказом.
7. Пункти 7 та 14 наказу МНС України від 11.12.2010 № 11 "Про вдосконалення управління державними аварійно-рятувальними службами МНС" (у редакції наказу МНС від 04.01.2011 № 1 із змінами) виключити. У зв`язку з цим пункти 8 – 13 вважати пунктами 7 – 12, пункти 15 – 16 вважати пунктами 13 - 14.
8. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Міністр В. Балога
 
Форум » Новини оптимізації структури МНС України » Новини оптимізації структури МНС України » Про припинення юридичної особи шляхом приєднання
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024Незалежний форум МНС України