Незалежний форум МНС України Пятница, 03.05.2024, 23:46
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Друзья сайта
  • Создать сайт
  • Все для веб-мастера
  • Программы для всех
  • Мир развлечений
  • Лучшие сайты Рунета
  • Кулинарные рецепты

  • Поиск

    Наш опрос
    Оцените мой сайт
    Всего ответов: 8

    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Категории раздела
    Новини [6]

    Архив записей

    Форма входа

    Главная » 2011 » Июль » 11 » Навчання з гасіння лісової пожежі пройшли у Донецькій області
    19:31
    Навчання з гасіння лісової пожежі пройшли у Донецькій області

    Тактико-спеціальні навчання з гасіння лісової пожежі відбулися 8 червня у Слов’янському районі Донецької області.

    У заході взяв участь особовий склад Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій в Донецькій області, підрозділи міських управлінь Краматорська, Артемівська, Костянтинівки, Дружківки, Краснолиманського районного відділу МНС, а також сили та засоби Слов'янського й Краснолиманського управлінь лісового та мисливського господарств, співробітники Державної автомобільної інспекції, міліції та швидкої медичної допомоги.

    Під час навчань було відтворено ситуацію, коли учасники заходу були змушені не лише ліквідовувати наслідки лісової пожежі, а й надавати допомогу постраждалим в дорожньо-транспортній пригоді.

    За легендою, на території Слов'янського лісгоспу сталася пожежа, на ліквідацію якої було направлені сили та засоби Слов'янського лісового господарства, а саме відділення на автоцистерні, мобільний пожежний модуль та трактор з плугом для оборювання місця пожежі й недопущення подальшого розповсюдження низової пожежі. Після прибуття до місця події було встановлено, що низова пожежа розповсюдилась на площу близько 4 га. Внаслідок сухої спекотної погоди та вітру виникла загроза розповсюдження пожежі у напрямку населеного пункту та переходу пожежі з низової у верхову. Крім того, місцеві мешканці, які знаходились в зоні задимлення та намагались на легковому авто залишити зону небезпеки, не впорались із керуванням і допустили зіткнення з деревом. Після ДТП, водій та пасажир не змогли самостійно покинути салон автомобіля.

    Після цього до місця події вбули направлені сили та засоби Краснолиманського лісгоспу та підрозділів МНС, карета швидкої медичної допомоги та співробітники

    Державтоінспекції.

    Всього було задіяно 96 чо

    ловік з різних відомств та 24 одиниці техніки: автоцистерни, аварійно-рятувальні автомобілі, автомобіль швидкої медичної допомоги, операти

    вні автомобілі працівників МВС та пересувна насосна станція. Крім того, на той випадок, якщо гасіння пожежі займе тривалий час, неподалік від місця подій був розгорнутий табір зведеного загону МНС, основна мета якого – забезпечити відпочинок бійців оперативних підрозділів, які задіяні у ліквідації наслідків пожежі.

    Навчання показали, що особовий склад і техніка рятувальників готові до оперативної та якісної ліквідації надзвичайної ситуації такого типу, та у разі виникнення подібної задачі у найкоротші строки зможуть прийти на допомогу працівникам лісових господарств області.


    http://www.mns.gov.ua/


    Категория: Новини | Просмотров: 1186 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 1
    1 ElenaFef  
    0
    I relish info on websites. With thanks! Take a look at also my own web site!

    http://www.alltab.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=1256827 добър дерматолог

    dd=+

    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Календарь
    «  Июль 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Погода

    Президент України

    Верховна Рада

    Урядовий Портал

    Конституційний Суд

    Портал МНС

    Copyright MyCorp © 2024Незалежний форум МНС України